Spandersbosch - goed werk (van ons ook)

Mistig, bevroren velden, sterke tegenstander.....

De eerste helft speelden we echt top, geen misverstand! Let's not forget, deze tegenstander had Shinty met 6 - 1 naar huis gestuurd. En wat deden wij: juist gewoon de eerste paar doelpunten zetten. Bal naar voren en uiteindelijk, via de spitsen op de stick van Peer die hem 2 x achter de keeper legde.
Maar Snappersbosch was niet voor de poes en kwam keurig langszij. Ook zij kennen het spel en hun laatste man (die kleine in het doel) en hun eerste man (die lange bij de spits) deden er alles aan om ons het leven zuur te maken (beetje overdreven).
Afijn, eerste helft eindigt gelijk, helemaal top.

Coach besluit om de opstelling te laten en de 2e helft op gelijk voet door te gaan.
Maar de vermoeidheid slaat toe, man met de hamer komt hier en daar even langs.
En dan komt een kleine tekortkoming van Soest aan het licht: iets wat Snapperbos heel goed deed, snoeihard en zuiver flatsen en rondspelen. Dat was even een leermoment.........

Vergis je niet, het spel ging nog steeds gelijk op maar OOOOO die keeper van SB, die zat er steeds tussen. En heel snel counteren van SB en dus toch nog 2 punten achter komen.

Geeft niks want iedereen langs de lijn vond het een prachtige en leuke wedstrijd. Ook de het publiek en begeleiding van de tegenstander waren onder de indruk.

Verliezen geeft niks en zeker niet na zo'n pot. Ik denk dat we hier meer van leren dan 5 x met ruime voorsprong winnen. Ik hoop dat jullie er ook zo over denken (zal wel niet :-) ).