Handtekening > hadden we al

17 maart uit in Laren. Mooie ochtend.

De wedstrijd ging snel! Heel snel. Laren speelde snel en goed over en combineerde makkelijk tot in onze 10 meter. Het leek dan ook dat zij ons snel in zouden pakken. LEEK want uiteindelijk viel de einduitslag niet helemaal tegen (OK wel een beetje maar daarover later).
Doordat onze verdediging nog moest wennen aan het snelle spel pakte Laren al snel een paar punten. De voorste gelederen waren bij de verdediging trouwens ook niet heel vlot terug. Aandachtspuntje voor iedereen!
Ondanks hardnekkig werk van onze keep (Top van Jop) zag het er dus slecht uit.  Maar toch was dat een beetje schijn. Wij hebben namelijk NET ZOVEEL doelpunten gescoord dus dit was niet het einde van de wereld.

Uiteindelijk werd het namelijk slechts 5 - 4 voor Laren, maar met 2 opmerkingen:
Een doelpunt van Laren kwam volgens sommigen van net buiten de 10 meter!?
Een doelpunt van Soest werd (maar waarom?!) achteraf afgekeurd.

Het was een scherpe wedstrijd en bovenstaande punten in acht genomen had het dus net zo goed andersom af kunnen lopen > 4 -5> helaas net niet dus.

We kunnen dus best trots zijn op dit resultaat, Laren heeft nog niks verloren en ze dachten ons even omver te lopen, dat viel dus tegen :-)

Zo zie je maar, ook uit zo'n verlies kan je een positief verhaal maken!!!! Leergeld heet dat.

En Hidde heeft Naomi van A. weer gezien, maar die handtekening had hij al.

Volgende week thuis, kijken of we dan weer eens punten kunnen pakken, aan het fluitwerk kan het dan niet liggen.

Oh ja, we hebben nog een nwe teamfoto gemaakt. Zal hem wel plaatsen maar begreep van een echte fotograaf dat ik volgende keer toch meer mijn best moet doen.